Bitumen daken

Bitumen dakbedekking

Voor een sterk en onderhoudsvrij dak in diverse kleuren.

Dakbedekkingsmaterialen op basis van gemodificeerde bitumen worden in Nederland het meest toegepast. Het klassieke platte dak zoals we die veel zien bij aanbouwen, garages en schuren hebben over het algemeen een bitumen dakbedekking. Bitumen is waterdicht, makkelijk te verwerken en heeft een goede hechting aan de onderlaag. Regelmatig worden er kiezelstenen op bitumen dakbedekking gelegd  Dit zorgt voor een langere levensduur van het dak.

Hoogwaardige dakwerkzaamheden en duurzame bitumen oplossingen voor uw dak

Als u te maken heeft met een lekkage op uw platte dak, bieden wij de oplossing. We kunnen de reparatie ter plaatse uitvoeren. Echter, wanneer uw dak ouder is dan 20 jaar, adviseren wij om het volledige dak opnieuw te bekleden met hoogwaardig bitumen.

Bitumen heeft een levensduur van 20 jaar, wat perfect aansluit bij de levensduur van zonnepanelen. Als u overweegt om zonnepanelen te laten installeren, raden wij aan om tegelijkertijd de dakbedekking te vernieuwen. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar dakwerk voor de komende decennia.

Bij Verkerk Dakwerken staan we bekend om onze snelle en efficiënte uitvoering, en we zijn ook in staat om grootschalige projecten in de utiliteitsbouw aan te pakken. Onze bitumineuze dakbedekking is verkrijgbaar in diverse varianten, zodat we aan al uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk dat we standaard 10 jaar garantie bieden op alle door ons aangebrachte dakbedekkingsmaterialen en dakwerkzaamheden. Deze garantie dekt eventuele lekkages als gevolg van onjuist aangebrachte dakbedekkingsconstructies en de kwaliteit van de gebruikte materialen, op voorwaarde dat er geen wijzigingen door andere partijen aan het dak zijn aangebracht.

Kies voor Verkerk Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden. Wij staan garant voor vakmanschap, duurzaamheid en gemoedsrust voor de komende jaren.”

Waarom Verkerk Dakwerken?

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerde dakexperts met uitgebreide kennis en ervaring om uw dakproject tot een succes te maken.

Betaalbaar

Betaalbare tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit. U krijgt de beste waarde voor uw dakwerkinvestering.

10 jaar garantie

Standaard 10 jaar garantie op al onze bitumen werkzaamheden en materialen. Duurzaam en betrouwbaar.

Een impressie van bitumen daken
gelegd door Verkerk Dakwerken

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een offerte op maat